SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Veteranträff inför sommarens träning!
2024-04-18 16:58

Med sommarens ankomst i sikte närmar sig även Veteran-VM i Göteborg! Därför bjuder Veterangruppen in alla veteranintresserade i KA 2 IF till en inspirerande träff. Oavsett om du är en erfaren friidrottare eller en stolt förälder till en ung atlet, är du varmt välkommen att delta!

 

Datum och tid: Söndagen den 21 april kl 18:00
Plats: Klubbstugan vid Västra Mark

 

Under träffen kommer vi att dela med oss av våra planer och erfarenheter inför sommarträningen och det spännande Veteran-VM i Göteborg. Vi vill skapa en gemenskap där vi stöttar varandra i alla aspekter av träningen, oavsett ambition eller erfarenhetsnivå, men också hur vi på bästa sätt stöttar varandra på plats i Göteborg. 


För dig som tidigare inte har tävlat i friidrott, på ett nationellt eller internationellt mästerskap kommer tidigare tävlande på Veteran-EM och Veteran-VM att dela med sig av sina erfarenheter. Vi kommer även gå igenom hur ansökningsprocessen till Veteran-VM går till. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om den fantastiska världen av veteranfriidrott.

 

Kom och låt dig inspireras av KA 2 IF:s veteraner som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper kring veteranfriidrott. Oavsett om du är nybörjare eller Master i veteranfriidrott, finns det något att lära för de allra flesta.

Tillsammans skapar vi en stark och stöttande gemenskap för alla KA2-veteraner!

 

 

/Veterangruppen

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners