Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Styrelsen - kansli@ka2if.se

Gällande startavgifter och tävlingsresor-ny rutin
2022-08-09 00:11

Till aktiva i KA2 IF!

Det är superkul att så många av er är igång och tävlar mycket igen efter ett par år av pandemi och uteblivna tävlingar. Att tävla är en stor del av friidrotten och något vi i KA 2 styrelse ser mycket positivt på och vill främja genom att föreningen i de flesta fall står för startavgiften (vanligtvis en kostnad på 70-120kr/gren).

Vi har tyvärr noterat att det under den senaste tiden förekommer att aktiva anmäler sig till väldigt många grenar och sedan inte startar i alla. Det kostar klubben åtskilliga tusenlappar per år och är en onödig utgift (för vi faktureras oavsett om du deltar eller ej). Skulle du bli sjuk eller skadad under själva tävlingen är det såklart ett giltigt skäl  att inte delta. Ibland kan också tidsprogrammet vara lagt så att grenarna krockar-det är också giltigt skäl. Skulle du däremot strunta i att starta en gren utan giltigt skäl så ska du själv betala kostnaden. Vilket då görs genom att i direkt anslutning till tävlingen swisha till KA2 IF:

Det går även bra att betala in på Bankgiro om det passar bättre:

BG: 5815 – 1101

Märk inbetalningen med namn och tävling.

Ha alltid en dialog med din tränare kring varför du inte startar i en gren.

Skulle du bli sjuk eller skadad innan tävlingen brukar det funka att maila arrangören och be dem ta bort anmälningen-och detta är du som aktiv (eller förälder) ansvarig för att göra om du vet att du inte kommer kunna delta redan i förväg. Kontaktuppgifter brukar finnas på tävlingsinbjudan.

KA2 står inte heller för efteranmälningar, så var därför noggrann med att kolla sista datumet för anmälan när du går in och anmäler dig till tävlingar (oftast går det att anmäla sig även om det datumet är passerat -men det blir då en s. k efteranmälan vilket innebär den dubbla kostnaden). Gör du en efteranmälan ska du swisha till numret ovan (du swishar det som det kostar extra jämfört med en ordinarie anmälan- tex om en ordinarie start kostar 80kr, blir efteranmälningsavgiften 160kr-då swishar du 80kr) . På vissa tävlingar kan man efteranmäla sig och betala direkt på plats.

När det gäller klubbgemensamma tävlingsresor är dessa bindande efter sista anmälningsdag. Detta då vi ofta får ett bättre pris om vi bokar icke avbokningsbara hotellrum. Viss kostnadsreducering (50%) kan dock ges om du inte kan följa med på resan av giltiga skäl (såsom nytillkommen skada eller sjukdom). Det är din tränare som bedömer om skälet är giltigt.

/ KA2 IF Styrelse

Tidsprogram och mer info
2022-06-05 11:08

Tidsprogrammet för Rosenbomspelen är nu klart.

Du hittar det samt övrig info om tävlingen HÄR

Funktionärslista Blodomloppet
2022-06-03 09:15

Nu är det bara några dagar till Blodomloppet 7 juni. I funktionärslistan ser du när och var du ska vara på plats för att bidra till ännu ett fantastiskt Blodomloppet Karlskrona.

Funktionärslista

Information från styrelse och valberedning
2022-05-17 20:34

Styrelsen fram till ordinarie årsmötet

Det har nu gått en tid sedan föreningens ordförande lämnade sin roll i ka2if:s styrelse. Fram till idag har inriktningen varit att med alla medlemmars hjälp få fram nomineringar till både ordföranderollen och den/de styrelseledamotsrollerna som är valbara. Detta för att kalla till ett extra årsmöte innan sommaren.

Under söndagen den 8 maj diskuterade styrelsen och valberedningen situationen och har i samförstånd landat i följande hantering fram till det ordinarie årsmötet (vanligtvis i november månad):

- Henrik Lindell kliver upp och axlar ordföranderollen fram till årsmötet. Han är formellt vald till vice ordförande vid årsmötet 2021.

- Linda Andersson, har efter nominering glädjande tackat ja till att engagera sig och kommer att adjungeras till styrelsemötena med yttrande och förslagsrätt. Linda arbetar som rektor och bor på Bergåsa med sin familj. Har två döttrar varav en som är aktiv i Ka2:s 2011-grupp. Hon ser fram emot att tillsammans med övriga i styrelsen hjälpa till att utveckla föreningen framåt.

- Fler intresserade och nyfikna medlemmar är välkomna att på ett liknande sätt nosa på styrelseledamotskapet fram till årsmötet.

Anledningen till denna hantering är att sittande styrelse nu börjat landa i situationen och känner att densamma är hanterbar under en tid. Dessutom är det ont om tid och kraft att anordna ett extra årsmöte just nu.

Vi tackar samtliga som nominerat kandidater samt er som nominerats och blivit vidtalade om styrelseuppdrag. Det finns många goda och positiva krafter i föreningen och på sikt finns det goda möjligheter till nya styrelseledamöter som kan hjälpas åt att föra föreningen fram i tiden!

Om ni har frågor eller funderingar kring detta får ni gärna höra av er till styrelsen eller valberedningen:

Styrelsen: https://ka2if.sportadmin.se/sida/?ID=164877

Valberedningen: Anders.hogelius@hotmail.com

Nu siktar vi på kommande tävlingssäsong ute, tillsammans med engagemang och glädje!

Våriga hälsningar från Ka2 if Styrelse och valberedning

Välkommen till Rosenbomspelen!
2022-05-07 13:39
KA 2 IF hälsar er alla hjärtligt välkomna till Rosenbomspelen! En traditionsrik tävling som nu gör comeback efter ett par års uppehåll pga pandemin.

Anmälan görs via easyrecord:

PM och övrig information:
Kommer att uppdateras på sidan för Rosenbomspelen:

Hjärtligt välkomna!
Nyheter från våra grupper