Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se

2021-10-23 08:59

Inomhussäsongen 2021-2022 KA2 IF

I nedanstående översikt finns tävlingsprogrammet för KA2IF - både hemmatävlingar och de tävlingar vi avser arrangera klubbresa till.

Inomhusprogram KA2 IF 2021/2022

Tomtespelen 12 december är först ut enligt den gammal tradition. I år är tävlingen öppen för pojkar och flickor upp till P13 och F13. Mer information kommer inom kort på Tomtespelens egen sida.

Redo att ta plats för nya möjligheter
2021-10-12 21:46
Efter att en enkätundersökning gällande styrelsens arbete sammanställts ser valberedningen i ka2if att några saker sticker ut:
  • Klubben är välmående och fungerar väl - under pandemin har alla samverkat för allas bästa
  • Vi har en god tillväxt i klubben med många intresserade i kö
  • Det finns en fortsatt god ordning i styrelsearbetet och gott om goda ambitioner
  • Framtiden blomstrar - både resultatmässigt och pandemimässigt...
Flera styrelseledamöter uttrycker även en fortsatt vilja att arbeta för att fler delar av föreningen enklare ska kunna bidra i föreningsarbetet. Det är uttryck som jag tycker mig höra från ledare, aktiva och anhöriga när vi träffas på träning och tävling!

Är du redo att ta plats som en av sju styrelseledamöter? Känner du till en föreningsvän som du tycker är som klippt o skuren för uppgiften - eller kanske både och? Hör av dig till mig i valberedningen så ska jag göra allt jag kan för att vi ska ha ett öppet förslag att ta ställning till på kommande årsmöte. Det bästa är att du själv pratat med personen, men det går bra att höra av sig till mig med nomineringar ändå!

Hälsningar från Anders Högelius
anders.hogelius@hotmail.com
0739-810335

PS. Det hade varit trevligt att få sällskap i valberedningen också... känns lite ensamt att vara den enda valberedaren:( DS.
Träningsläger 2022
2021-10-05 11:08

Hej

Nu planerar vi för ett träningsläger på Mallorca 2022 för dig som är född 2007 eller är äldre. För att få en uppfattning om hur stort intresset är ber vi därför dig som skulle vilja att åka med att fylla i detta formulär: Intresseanmälan till KA 2s vårläger

Hälsningar Styrelsen KA2 IF

Karlskronaspelen söndagen den 5 september
2021-08-19 15:52

Det känns jättekul att för första gången på 1,5 år kunna bjuda in till tävling öppen även för andra än KA 2 IF :s egna aktiva! Söndagen den 5 september arrangerar vi Karlskronaspelen för åldersklasserna klasserna 9, 11, 13 och 15 år. Vi har också några grenar för kvinnor och män. M 100 m, 200 m, Stav, Tresteg och K 100 m, 200 m, 100 m häck, Stav samt Tresteg.

Karlskronaspelen genomförs i samarbete med Länsförsäkringar Blekinge.

Hjärtligt välkommen!

Tidsprogram

Tävlingsinfo Karlskronaspelen 5 september

Funktionärs-PM

Funktionärslista

Resultattävling 9 och 10 augusti
2021-08-03 20:06

KA 2 IF hälsar alla tävlande, ledare och publik hjärtligt välkomna till tävling på Västra Mark måndagen den 9 augusti och tisdagen den 10 augusti. Tävlingen innehåller löpgrenar från 80 m upp till 1 500 m hinder samt höjd,
längd och tresteg. Tävlingen är ett utmärkt tillfälle att testa formen inför kommande SM-tävlingar.
Grenar finns från P/F15 år och uppåt.
Tävlings-PM

Nyheter från våra grupper