Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Styrelsen - kansli@ka2if.se

Anmälan till Sunna Open har öppnat!
2023-01-26 08:26

Vi ser fram emot vår sista tävling för inomhussäsongen. Ta chansen att slipa på de personliga rekorden:-)! Läs mer om tävlingen på tävlingssidan:

Sunna Open

Varmt välkomna!

Inbjudningar vinterns tävlingsresor
2022-12-19 10:40

För aktiva från födda 2011 och tidigare, här finner ni inbjudningar till vinterns tävlingsresor. Kom ihåg att kolla av med era tränare vilka resor just er grupp följer med på. Vi hoppas på stor uppslutning:-)!

Inbjudningar vinterns tävlingsresor

/Aktivitetsgruppen

KA2 styrelse stärks med två adjungerade
2022-11-23 09:05
De två tillskotten i styrelsen: Karin Petersson och Henrik Lindell

Nu står det klart att styrelsen får förstärkning i form av de två adjungerade styrelsemedlemmar, Karin Petersson och Henrik Lindell. Välkomna!

För er som är nyfikna på innebörden av adjungera:

Att adjungera betyder att välja in en person som tillfälligt får delta i styrelsens arbete under en viss period. En adjungerad styrelsemedlem har yttrande- och förslagsrätt, men inte rösträtt. Detta kan vara aktuellt när föreningen behöver en särskild kompetens, expertis eller stöd inom en fråga eller område. Beslut om adjungering tas av styrelsen. Att styrelsen för KA2 IF beslutat att adjungera ledamöter beror på att den ordinarie styrelsen inte är fulltalig och därför behöver hjälp.

Läs om årsmötet i senaste numret av klubbtidningen Kavaten
2022-11-22 15:47
Bild: Roland Andersson. Följande valdes på in till KA2 IF styrelse 2022-2023. Sittande: Kassör Anders Andersson och Ordförande Jenny Blum. Stående: Linda Andersson, Gabriella Stål och Anneli Vik
VARMT VÄLKOMNA PÅ KA2IF:S ÅRSMÖTE
2022-11-13 19:25
Vi ser fram emot att träffa våra medlemmar på årsmötet

Vi hälsar er varmt välkomna till KA2 IF:s årsmöte söndagen 20 november kl. 15.00 på Runda Rum, Amiralitetsgatan 4 Karlskrona. Vi bjuder på smörgåstårta och en trevlig eftermiddag där vi utöver det sedvanliga årsmötesprogrammet uppmärksammar prestationer och gärningar som åstadkommits under året.

Handlingar till årsmötet publiceras här på hemsidan allt eftersom de blir klara.

Förslag till dagordning årsmöte 221120

Verksamhetsberättelse 2021-2022

Bokslut 2021-2022

Verksamhetsplan 2022-2023

Budget 2022-2023

Valberedningens förslag till styrelse 2022-2023

Anmälan till årsmötet gör ni i nedan länk senast 13 november:

Anmälan KA 2 IF årsmöte 2022 (office.com)

Observera att det inte kommer finnas utskrivna handlingar på årsmötet.

/Styrelsen

Nyheter från våra grupper