SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:  

 

Styrelsen - kansli@ka2if.se 

 

 

 

 

 
Riktigt lyckat LAG-USM PÅ VÄSTRA MARK
2023-05-28 19:53
Den lyckade LAG-USM dagen i bilder

Ett arrangemang av toppklass var betyget från många av klubbarna som var på plats! Vilken dag det blev när hela 13 tävlande lag som gjorde upp på Västra Mark i Karlskrona. Solen sken från en klarblå himmel, allt flöt på och de tävlande lagen presterade på topp! KA2s eget lag hamnade på plats 5 vilket är riktigt imponerande för en klubb av vår storlek. På prispallen stod Hammarby IF som segrare, Turebergs FK knep silvret och på bronsplats IFK Göteborg. Bra jobbat alla! Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till alla funktionärer som gjorde denna dag möjlig. Ett extra tack till er som reste långväga för att hjälpa oss!

Varmt välkomna till veteranfriidrotten!
2023-05-18 21:20
KA2 IF bjuder in till inspirationskväll för veteraner i samarbete med RF SISU och Svensk Friidrott

I nedan länk finner ni en spännande inbjudan för dig som är 25+! Gamla friidrottare som vill göra comeback eller nya som är intresserade att prova på friidrott för första gången -alla är välkomna!

 

Inbjudan inspirationskväll

Anmälan öppen till Rosenbomspelen
2023-05-15 23:06

Rosenbomspelen 17-18 juni 2023 - till information och anmälan

STOR UPPSLUTNING VID ANTIDOPINGUTBILDNING
2023-04-27 21:22
Många KA2-ungdomar och deras tränare var på plats när Rolf Trulsson föreläste om antidoping under torsdagskvällen

Som ett led i att KA2 vaccinerar sig mot doping hölls en utbildning i antidoping med Rolf Trulsson. Ett 60-tal ungdomar och deras tränare var på plats, väldigt engagerade och tog till sig denna mycket viktiga information. Bland annat fick vi lära oss om dopingregler, den "Röd-gröna listan", hur en dopingkontroll går till och hur viktigt det är att vara noggrann med vad vi stoppar i oss. 

En månad kvar till LAG-USM hos oss! Varmt välkomna!
2023-04-26 18:47
Förberedelserna pågår för fullt-om en månad är vi redo!

Inbjudan och anmälan till LAG-USM finner ni på:

LAG-USM 2023

 

Riktigt varmt välkomna till en fantastisk tävlingsdag på Västra Mark i Karlskrona!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners