Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se

KA 2 IFs nya styrelse
2021-12-05 20:51
Bild Roland Andersson: Övre raden från vänster: Gabriella Stål, Johanna Holmberg och Jenny Blum. Undre raden från vänster: Henrik Lindell, Kristofer Frisesdal och Anders Andersson.

KA 2 IF hade årsmöte idag och ny styrelse är utsedd. Kristofer Frisesdal blev omvald som ordförande och Anders Andersson har ett år kvar på sitt mandat som kassör. Även Henrik Lindell har ett år kvar. Johanna Holmberg omvaldes på ett år. Gabriella Stål och Jenny Blum valdes in i styrelsen på tvåårsmandat.

På årsmötet beslutades även om nya stadgar för föreningen.

Lycka till i Göteborg Ebba och Frida!
2021-11-23 21:33
Ebba och Frida Berglin. Foto: familjen Berglin

KA 2 IF är väldigt glada över att få ha haft er systrarna Ebba och Frida Berglin i vår förening och önskar er all lycka när ni nu har flyttat till Göteborg och fortsätter er karriär i Mölndals AIK. Vi hoppas förstås att ni kommer tillbaka till oss i KA 2 IF någon gång för att än en gång representera KA 2 IF.

Tillsammans har systrarna hela 21 klubbrekord i KA 2 IF och varsin diger meritlista. Bland annat tog Ebba JSM-17 brons på 3000m 2018. Hon var också uttagen till ungdomsfinnkampen i Tammerfors 2018 då hon gjorde personbästa och tog en tredjeplats på 1 500 m. Frida tog brons på 1500m i USM-16 i år.

Systrarna Berglin är goda förebilder både på och utanför friidrottsarenan. Ebba har under flera år varit rektor för KA 2 Ifs sommarskola med syster Frida som deltagande ledare flera år. Stort tack också till Frida och Ebbas föräldrar Stefan och Marie för deras stora engagemang som löptränare i klubben.

Vi ses på friidrottsbanorna framöver Ebba och Frida – stort lycka till!

Välkommen till KA 2-spelen den 15-16 januari
2021-11-21 10:55

Den 15-16 januari arrangerar vi KA 2-spelen! Läs mer och anmäl dig här

Välkommen till Tomtespelen 12 december
2021-10-31 17:57

Traditionsenligt inleder vi den nya säsongen med TOMTESPELEN i Sunnahallen. Förutom fina friidrottstävlingar bjuder dagen på en hel del överraskningar och som vanligt ett besök av tomten! OBS! Åldersindelningen för nya säsongen gäller (se födelseår i Inbjudan nedan)

Inbjudan

Välkommen till Sunnahallen den 12 december!

Vi önskar Oscar Hjerm stort lycka till på västkusten
2021-10-28 20:33
Oscar Hjerm på inomhus-SM i Malmö. Foto: Deca Text&Bild
KA 2 IF är väldigt glada över att få ha haft dig Oscar Hjerm i vår förening och önskar dig all lycka när du nu har flyttat till Göteborg och fortsätter din karriär i Friidrottsklubben Ullevi Vikingen. Vi hoppas förstås att du kommer tillbaka till oss i KA 2 IF någon gång för att än en gång representera KA 2 IF.

Oscar började tävla för KA 2 IF 2016. Han har skördat stora framgångar på korta häcken med bland annat meriter som silver i SM M22 110m häck 2018 och silver i nordisk-baltiska 20-22- årsmästerskapen på 110m häck 2018. På inomhus SM 2021 kom han på femte plats på 60 meter häck.

Oscar  är en god förebild både på och utanför friidrottsarenan. Bland annat är han en av eldsjälarna bakom KA2-galan som varit ett mycket uppskattat inslag i föreningen. Stort tack också till Oscars tränare Timo och Skärvan för ert stora engagemang.

Vi ses på friidrottsbanorna framöver Oscar – stort lycka till!
Nyheter från våra grupper
Veteranerna, 22/10 17:19