SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:  

 

Styrelsen - kansli@ka2if.se 

 

 

 

 
Tidsprogram och mer info
2022-06-05 11:08

Tidsprogrammet för Rosenbomspelen är nu klart.

 

Du hittar det samt övrig info om tävlingen HÄR

Funktionärslista Blodomloppet
2022-06-03 09:15

Nu är det bara några dagar till Blodomloppet 7 juni. I funktionärslistan ser du när och var du ska vara på plats för att bidra till ännu ett fantastiskt Blodomloppet Karlskrona. 

Funktionärslista

Information från styrelse och valberedning
2022-05-17 20:34

Styrelsen fram till ordinarie årsmötet

 

Det har nu gått en tid sedan föreningens ordförande lämnade sin roll i ka2if:s styrelse. Fram till idag har inriktningen varit att med alla medlemmars hjälp få fram nomineringar till både ordföranderollen och den/de styrelseledamotsrollerna som är valbara. Detta för att kalla till ett extra årsmöte innan sommaren.

Under söndagen den 8 maj diskuterade styrelsen och valberedningen situationen och har i samförstånd landat i följande hantering fram till det ordinarie årsmötet (vanligtvis i november månad):

- Henrik Lindell kliver upp och axlar ordföranderollen fram till årsmötet. Han är formellt vald till vice ordförande vid årsmötet 2021.

 

- Linda Andersson, har efter nominering glädjande tackat ja till att engagera sig och kommer att adjungeras till styrelsemötena med yttrande och förslagsrätt. Linda arbetar som rektor och bor på Bergåsa med sin familj. Har två döttrar varav en som är aktiv i Ka2:s 2011-grupp. Hon ser fram emot att tillsammans med övriga i styrelsen hjälpa till att utveckla föreningen framåt.

 

- Fler intresserade och nyfikna medlemmar är välkomna att på ett liknande sätt nosa på styrelseledamotskapet fram till årsmötet.

Anledningen till denna hantering är att sittande styrelse nu börjat landa i situationen och känner att densamma är hanterbar under en tid. Dessutom är det ont om tid och kraft att anordna ett extra årsmöte just nu.

 

Vi tackar samtliga som nominerat kandidater samt er som nominerats och blivit vidtalade om styrelseuppdrag. Det finns många goda och positiva krafter i föreningen och på sikt finns det goda möjligheter till nya styrelseledamöter som kan hjälpas åt att föra föreningen fram i tiden!

 

Om ni har frågor eller funderingar kring detta får ni gärna höra av er till styrelsen eller valberedningen:

Styrelsen: https://ka2if.sportadmin.se/sida/?ID=164877

 

Valberedningen: Anders.hogelius@hotmail.com

 

Nu siktar vi på kommande tävlingssäsong ute, tillsammans med engagemang och glädje!

 

Våriga hälsningar från Ka2 if Styrelse och valberedning

Välkommen till Rosenbomspelen!
2022-05-07 13:39
KA 2 IF hälsar er alla hjärtligt välkomna till Rosenbomspelen! En traditionsrik tävling som nu gör comeback efter ett par års uppehåll pga pandemin.
 
 
Anmälan görs via easyrecord:
 
PM och övrig information:
Kommer att uppdateras på sidan för Rosenbomspelen:
 
Hjärtligt välkomna!
Tävlingsprogrammet för utomhussäsongen 2022 är här!
2022-04-20 17:36

Utomhussäsongen närmar sig med stormsteg och på länken nedan finner ni KA2:s planerade tävlingsprogram:

 

Tävlingar - utomhus 2022.xlsx (live.com)

 

Inbjudningar till de olika tävlingsresorna kommer fortlöpande. Kolla av med er tränare om gruppen planerar att åka, därefter anmäl er. 

 

En rolig säsong att se fram emot!

 

Passa på att redan nu boka in våra hemmaarrangemang också (mer info kommer):

7 juni Blodomloppet

11-12 juni Rosenbomspelen

4 september Karlskronaspelen

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners