SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:  

 

Styrelsen - kansli@ka2if.se 

 

 

 

 
Inga gemensamma tävlingsresor
2022-01-14 19:30

På grund av gällande restriktioner då smittoläget är som det är just nu har vi tyvärr tvingats att ta beslutet att ställa alla gemensamma tävlingsresor tills vidare. 

Vi håller koll på om restriktionerna ändras och kommer i så fall att öppna upp för denna möjligheten igen.

Vi avråder ingen från att tävla men det bör ske lokalt alternativt regionalt. Undvik i största mån att samåka om det innebär att ni behöver stanna på tävlingsområdet längre än nödvändigt. Aktiva som normalt sett tränar ihop och skulle tävla i samma grenar kan självklart åka ihop om det anses vara ok för alla inblandade parter.

Detta beslut rör närmast Quality hotel games i Växjö samt planerade resor till både Pallasspelen och Athleticum i Malmö. Övriga resor framöver tittar vi allt eftersom och hur restriktionerna antingen lättas på eller förlängs.

KA2-spelen blir av som planerat
2022-01-13 17:54

En glad och positiv nyhet såhär i restriktionstider!

Efter samråd idag med Svenska Friidrottsförbundet har vi gemensamt kommit fram till att helgens KA2-spel kan genomföras som planerat den 15-16 januari.

De åtgärder som vi har vidtagit med begränsning i antal deltagare, endast anvisade sittplatser, vaccinationsbevis på samtliga 18 år eller äldre mm har gjort att vi har fått klartecken att genomföra tävlingen enligt tidigare distribuerat tidsprogram.

Varmt välkomna alla anmälda aktiva till tävling nu till helgen hälsar KA2 IF.

Nya restriktioner från den 12 januari
2022-01-12 19:56
Vi har idag erhållit nya restriktioner och rekommendationer från Svenska Friidrottsförbundet:
Träning kan genomföras som tidigare, men vi betonar vikten av att vidta åtgärder för att träningen ska kunna bedrivas på ett så smittsäkert sätt som möjligt:
Stanna hemma vid symptom.
Håll god handhygien; underlätta för aktiva och tränare att tvätta händerna och använda handdesinfektion.
Minska trängsel – håll avstånd så gott det går. Varje person ska ha tillgång till minst 10 kvadratmeter yta. Detta är ett krav för vuxna, inte för barn och ungdomar, men arrangören bör se det som en riktlinje även för barn- och ungdomsträning.
Håll nere storleken på träningsgrupperna. Begränsa antalet kontakter och undvik nya kontakter. Separera träningsgrupper om möjligt.
Förlägg gärna delar av träningen utomhus om möjligt.
 
Gällande tävlingar så arbetar Tävlingssektionen med de nya restriktionerna för att få till KA2-spelen nu till helgen.
Våra planerade tävlingsresor till Växjö samt Malmö kommer också att påverkas då det ej kommer att bli några övernattningar. Utöver detta har vi kontaktat SFIF för att få deras definition på vad som menas med lokala och regionala tävlingar
 
KA 2-spelen
2022-01-11 18:46
15-16 januari arrangerar vi KA 2-spelen. På grund av Coronarestriktioner har vi tyvärr fått hålla nere antal klasser och antal deltagare.  Läs mer i PM om vad som gäller för tävlingen, både när det gäller Corona och övrigt.
 
 
Nya tävlings- och träningskläder
2021-12-22 21:36

Nu har teamshopen öppnat upp på Intersport

Teamshop KA2 IF

 

För tillfället ligger allt under fliken träningskläder men vi hoppas på att det kommer att ändras.

 

Det som ingår i tävlingsdräkten är:

Rush SS T-shirt, Rush SS W T-shirt, Rush SS Jr T-shirt

Rush Short Tights, Rush W Short Tights, Rush Jr Short Tights

Rush Linne, Rush W Linne, Rush Jr Linne

Squad Hotpants, Squad Jr Hotpants

Rush Marathon Shorts M, Rush Marathon Shorts W

Squad Jr Solid Shorts

Rush W Top

 

Avseende kläder till tränare m. fl. kommer detta att tilldelas senare, dessa paket är inte beslutade ännu.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners