Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Ulrica Hjerm - ulrica.hjerm@nkt.com  Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se

KA2 IF - tillämpning av särskilda restriktionerna i Blekinge som börjar gälla 11/11 2020
2020-11-27 21:52

Uppdaterat 201127

Styrelsens inriktning är att följa regionala och kommunala riktlinjer med vägledning av Svenska Friidrottsförbundets tillämpning.

Kommunen har kommunicerat att de inte hyr ut anläggningarna till andra än grupper med barn födda 2005 och yngre med undantag för professionella idrottare enligt specialidrottsförbundens definition. Styrelsen gör bedömningen att vi inte har några idrottare som uppfyller kriterierna för professionella idrottare enligt Svenska friidrottsförbundets definition. NIU-har särskilda riktlinjer när det gäller dagtidsverksamheten. NIU-deltagarna hänvisas till sin skola.

Med den information vi har i dagsläget är de som kan träna, barn i grundskolan, dvs födda 2005 eller yngre. I största möjliga mån rekommenderar vi att träna ute. Det är upp till tränarna att avgöra om man kan ha organiserad träning eller inte under rådande omständighet. Eftersträva att dela träningsgruppen om den är större än 8 deltagare.

Anhöriga bör endast lämna och hämta barnet vid träning så att nya kontakter undviks. Vid inomhusträning bör lämning och hämtning ske utomhus.

För 04 och äldre: Träning ska bedrivas individuellt och utomhus i största möjliga mån under den period då skärpta allmänna råd är införda.

Dina tränare kommunicerar hur träningen kommer lösas för din träningsgrupp – är det inte möjligt att bedriva träning inom ramen för riktlinjerna är det individuell träning som gäller tills riktlinjerna ändras.  De skärpta allmänna råden gäller just nu fram till och med 13 december.

KA2Ifs styrelse

Obs ny tid! årsmöte söndag 13 december 16.00 digitalt
2020-11-21
Välkommen till årsmöte för KA 2 IF, söndag 13 december 2020 Kl 16.00.

Årsmötet som skulle varit 201122 är framflyttat tre veckor för revisionsrapporten är inte klar. Nytt datum är söndag 13 december 16.00.

Med anledning av rådande mötesrestriktioner håller vi mötet digitalt via Teams. I god tid innan årsmötet mejlar styrelsen ut dokumenten till dem som anmält sig samt länk till det digitala mötet.

Anmäl dig till årsmötet här. Är du redan anmäld till förra datumet är du redan med på sändlistan och behöver inte anmäla dig igen.
Löpcupen lagd på is till riktlinjerna med anledning av Covid-19-pandemin ändrats
2020-11-03
De två sista deltävlingarna i Löpcupen - är inställda 16/11 i Orionstugan och 30/11 i Sunnahallen. Vi återkommer med nya datum för de två sista deltävlingarna när Covid-19 riktlinjerna möjliggör tävlingar igen.
Dags att nominera nya styrelseledamöter
2020-10-05 08:17

Nu finns äntligen chansen igen!

Nu närmar sig årsmötet i KA2if. Till årsmötet har vi i valberedningen uppdrag att ge förslag på nya ledamöter till vår styrelse och till revisorer. I dagsläget vet vi att vi har behov av en ordförande och två ordinarie styrelseledamöter. När vi intervjuat styrelseledamöterna uppger dom att det kan vara lämpligt att utöka styrelseposterna så känn dig inte låst av nuvarande antal.

Utöver ovan har Nina önskemål om att lämna sin roll som valberedare (ingen i familjen är tyvärr aktiv inom föreningen för stunden), så om du eller någon i din närhet vill bli valberedningskollega med Anders är vi tacksamma för nomineringar även där.

Vi i valberedningen vill gärna ha din hjälp med förslag på medlemmar som du tycker skulle passa för ett förtroendeuppdrag i styrelsen. Kanske är du själv intresserad av att påverka vår förening genom ett styrelseuppdrag, då kan du nominera dig själv!

Alla förslag är välkomna tillsammans med en kort motivering!

Förslag lämnas till:

anders.hogelius@hotmail.com tfn 073-981 03 05

andren.nina@gmail.com tfn 073-969 26 27

Vill du veta mer är det bara att maila eller ringa.

Väl mött!

Anders Högelius & Nina Andrén

KA2IF löpcup 2020
2020-09-20 18:50
Under hösten kommer KA2IF arrangera sex löptävlingar med start på Västra mark torsdag 24 september kl 18. 3000 m på bana.

Samling och anmälan på plats. Vill du veta mer kontakta Stefan Berglin 0766-489885.

Nyheter från våra grupper
Veteranerna, 22/10 17:19