Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se
Gabriella Mathisson - gabriella.mathisson@gmail.com

Resultat Coronaracet klubbtävling för födda 05-09
2021-02-18 18:26
Coronaracet - klubbtävling för födda 2005-2009, genomfördes i söndags 21 februari 2021 Här är resultatlistan.
KA2 IF - tillämpning av riktlinjer Covid-19
2020-12-23 12:00

Uppdaterat 201223

Med anledning av skärpta riktlinjer är Karlskrona kommuns inomhusanläggningar stängda med undantag för elitidrott (enligt specialförbundens definition), skolverksamhet samt försvarsmaktens och räddningstjänstens verksamhet.

För träning på kommunens utomhusanläggningar gäller:

Undvik närkontakt mellan idrottsutövare.

Deltagare ska komma ombytta till träningen och omklädningsrummen får inte användas.

Genomför träningen i mindre grupper, det vill säga max åtta personer. Det innebär att totalt åtta personer får delta vid varje träningstillfälle. Alla på träningen räknas in, både deltagare, medföljare och tränare
med flera.

Vi har varit i kontakt med Karlskrona Kommun och då kommit överens om att det är tillåtet att vara två stycken grupper á 8 personer samtidigt på Västra Mark, förutsatt att grupperna inte befinner sig på samma ställe och är uppdelade innan träningens start. Exempelvis kan en grupp vara vid kurvan vid höjdhoppet medan den andra är vid kurvan vid stavhoppsbädden.

Dina tränare kommunicerar hur träningen kommer lösas för din träningsgrupp – är det inte möjligt att bedriva träning inom ramen för riktlinjerna är det individuell träning som gäller tills riktlinjerna ändras.

KA2Ifs styrelse

KA2IF utmärkelser 2020
2020-12-20 16:52
Hilda Lindell springer för seger på upploppet i IUSM 2019 i F15 1000m. Foto Deca bild.

På årsmötet 13 december tillkännagavs årets utmärkelser.

Hilda Lindell får KA2Ifs silvermedalj för idrottsliga prestationer för sitt enastående guld på 1000m F15 på IUSM 2019 i Västerås.

Anna Strenius och Magnus Jacobsson tilldelas förtjänstmedalj i silver för sitt stora engagemang som tränare och engagemang med att ordna aktiviteter och tävlingsmöjligheter för våra aktiva.

Markus Holmgren tilldelas förtjänstmedalj i silver för sitt engagemang i föreningen och engagerade arbete med att hålla nere KA2Ifs kö.

Märta Johansson tilldelas förtjänstmedalj i silver för sitt engagerade arbete i föreningen bland annat som ansvarig för KA2Ifs kioskverksamhet och ansvarig för klubbkläder.

För att vi ska kunna bedriva god verksamhet för våra aktiva är hemmatävlingarna jätteviktiga. Vårt team för sekretariat och tidtagning är en nyckel för att våra hemmatävlingar ska gå att genomföra. Teamet som jobbat med sekretariat och tidtagning med Vibeke Alstad, Niclas Melin, Danny Håkansson, Sara Högelius, Mathias Larsson och Mats-Peter Krantz får diplom för sitt goda arbete.

En aktiv valberedning är en grundpelare i en demokratiskt styrd förening. Valberedningen med Anders Högelius och Nina Andrén får diplom för sitt ovärderliga arbete.

Medaljerna och diplomen kommer delas ut i samband med KA2IFs första hemmatävling.

KA2Ifs styrelse

Löpcupen 2020
2020-12-20 14:58
Vi hann med fyra härliga tävlingar i löpcupen 2020 på Västra Mark, Torhamn, Rosenholm och i Bastasjö innan Corona satte stopp. Vi ser nu att det dröjer ett tag innan vi kan köra de två sista deltävlingarna, så vi väljer nu att avsluta Löpcupen 2020 och vi tackar alla deltagare för alla härliga insatser.

I slutresultatet räknar vi samman de tre bästa poängen. Stort GRATTIS till segrarna Jannike Ottosson Team Blekinge och Simon Rosenqvist KA2IF. Priser kommer att delas/skickas ut till de tre främsta i resp. klass och sen har vi lottat några priser bland alla startande. Vinnare är Livia Faraasen, Bo Fredriksson, Jonas Porshult, Jona Lindman, Niclas Melin och Emil Jacobsson. Fortsätt träna på, så får vi hoppas vi kan genomföra en löpcup under våren.

Nyheter från våra grupper
Veteranerna, 22/10 17:19