SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:  

 

Styrelsen - kansli@ka2if.se 

 

 

 

 

 
VI HAR EN NORDISK MÄSTARE I KLUBBEN!
2023-06-12 08:05
Nordiska mästerskapen i mångkamp avgjordes i helgen på Ryavallen i Borås

Vi är oerhört stolta över att berätta att i helgen fick vi en Nordisk Mästare i mångkamp! Stort GRATTIS Akilles Teglbjaerg som kammande hem hela 7351 poäng under denna tiokamp. Detta innebär att han även klarat kvalgränsen för att få delta i ungdoms-OS i Slovenien 22-30 juli. Akilles är en del av TEAM KARLSKRONA och vi önskar dig fortsatt lycka till framåt på kommande tävlingar!

 

/KA2 IF STYRELSE

BLODOMLOPPET 7 juni blev en magisk löpfest
2023-06-08 09:56
Vilken glädje!

Med omkring 2600 startande och en magisk sommarkväll blev årets upplaga av Blodomloppet en riktig stor höjdare. Stort tack till alla som har hjälpt till före, efter eller under loppet. Utan er vore det inte genomförbart. Vi vill rikta ett extra stort tack till KA2:s Blodomloppsgrupp med tävlingsledare Magnus Jacobsson i spetsen. Ni är bäst!

 

/KA2 IF Styrelse

Med sikte mot Kraftmätningsfinal i höst!
2023-06-07 10:20
Under nationaldagen genomfördes Kraftmätningskval för våra 14-15-åringar

Under nationaldagen genomfördes Kraftmätningskval för våra ungdomar födda 2008-2010. En riktigt lyckad dag med massa PB:n, fina prestationer och kämpaglöd. Utifrån hur läget bland kvalresultaten ser ut just nu är det högst troligt att vi ser ett KA2 IF-lag i Kraftmätningsfinal på Lidingö 2-3 september. Bra kämpat alla, lagtävlingar är så kul!

Nytt beslut gällande startavgifter på bortatävlingar
2023-06-07 09:51

Styrelsen fattande 5 juni 2023 beslut om att införa ett maxtak gällande startavgifter på bortatävlingar. KA2 IF bekostar 3 starter per tävlingsdag. Detta gäller anmälningar som görs från och med nu. 

Riktigt lyckat LAG-USM PÅ VÄSTRA MARK
2023-05-28 19:53
Den lyckade LAG-USM dagen i bilder

Ett arrangemang av toppklass var betyget från många av klubbarna som var på plats! Vilken dag det blev när hela 13 tävlande lag som gjorde upp på Västra Mark i Karlskrona. Solen sken från en klarblå himmel, allt flöt på och de tävlande lagen presterade på topp! KA2s eget lag hamnade på plats 5 vilket är riktigt imponerande för en klubb av vår storlek. På prispallen stod Hammarby IF som segrare, Turebergs FK knep silvret och på bronsplats IFK Göteborg. Bra jobbat alla! Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till alla funktionärer som gjorde denna dag möjlig. Ett extra tack till er som reste långväga för att hjälpa oss!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners