SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:  

 

Styrelsen - kansli@ka2if.se 

 

 

 

 

 
KA 2 IF:s Friidrottsskola: Upptäck friidrott, Träna & Ha roligt!
2024-04-11 13:42
Inbjudan, KA 2 IF:s Friidrottsskola 2024

Fånga sommarens äventyr - lär känna nya vänner, träna och ha kul! Välkommen till KA 2 IF:s Friidrottsskola för barn födda 2012-2017!

 

Med sommarlovet runt hörnet är det dags för en spännande möjlighet för ditt barn! KA 2 IF:s populära Friidrottsskola är inte bara ett tillfälle att utveckla färdigheter och träna, det är också ett tillfälle att skapa minnen och knyta nya vänskapsband. 

 

Våra duktiga och kompetenta ungdomsledare leder ditt barn genom dagarna fyllda med spännande aktiviteter, lekfull träning och givande övningar. Vi introducerar en mängd roliga aktiviteter inom löpning, hopp, kast och mångkamp! Ditt barn får chansen att prova på allt från sprint och häcklöpning till längdhopp, tresteg, höjdhopp, spjut, diskus, kula och stavhopp – och mycket mer! Förutom allt detta väntar också massor av lek och bus! Passen anpassas för gruppens ålder, utveckling och förmåga.

 

Friidrottsskolan pågår utomhus på Västra Mark under veckorna 25, 26, 27 och 28. KA 2 IF:s Friidrottsskola erbjuder två pass varje dag måndag till torsdag - ett på förmiddagen kl 09:00 - 12:00 och ett på eftermiddagen kl. 13:00 - 16:00. 

 

Låt ditt barn uppleva friidrott på bästa sätt med oss på KA 2 IF:s Friidrottsskola! Anmäl ditt barn redan idag via länken nedan, för en sommar fylld med glädje, träning och nya vänner! 

 

För mer detaljer om KA 2 IF:s Friidrottsskola 2024, anmälningsavgift och annan relevant information; klicka här!

 

Anmälan
Sista anmälningsdag: 2 juni 2024
Anmälan görs via Google Formulär på denna länk.
Efteranmälan tas emot i mån av plats mot 50% högre avgift.


KA 2 IF, Ungdomsledarna och rektor Izabella ser fram emot att välkomna er, föräldrar och barn, till en fartfylld sommar på KA 2 IF:s Friidrottsskola!

 


Vid frågor angående sommarens Friidrottsskola, kontakta:

 

Izabella Olofsson
Rektor, KA 2 IF:s Friidrottsskola
izabellaolofsson05@gmail.com

 

ANMÄLAN TILL SOMMARENS FRIIDROTTSSKOLA HAR ÖPPNAT
2024-03-14 13:54

Vi hälsar alla barn (såväl medlemmar som icke medlemmar) i åldrarna 7-12 år riktigt varmt välkomna till sommarens roliga friidrottsskola. Anmälan har just öppnat så skynda dig att säkra ditt barns plats:-)!

 

Inbjudan och anmälan finner ni i denna länk:

Inbjudan/anmälan friidrottsskolan 2024

 

Hoppas vi ses hälsar rektor Izabella och medhjälpande ungdomstränare:-)!

Samarbete med sjukgymnast Andreas Kraft
2024-02-12 16:47

KA2 IF har ett samarbete med Leg. Sjukgymnast Andreas Kraft på Karlskrona Fysio (beläget över Friskis & Svettis Blåportsgatan i Karlskrona). Andreas har även examen i ortopedisk medicin international och muskulosketal ultraljudsdiagnostik. Andreas diagnostiserar/behandlar och bygger upp tränings/rehabprogram som kan kombineras med friidrottsträningen. Då han är tränare i en av våra träningsgrupper har han god kunskap i friidrottsträning och hur de olika grenarna belastar kroppen och vad som är viktigt att tänka på utifrån uppkommen ”känning”/skada.

För tidsbokning: 0455-31154

 

Valberedningen informerar
2023-10-11 20:28

Nu öppnas dörren till glädje och engagemang tillsammans med ka2if!

Återigen öppnas dörrarna till att bli en i gänget. Att utmana och utmanas. Att förvalta det vi gör bra och vidareutveckla det vi kan bli bättre på. Återigen öppnas dörrarna till att få fira nya framgångar. 

I slutet av november siktar ka2if på att hålla årsmöte. Då kommer vi att behandla året som gått och därefter blicka framåt. För att kunna förbereda underlag inför alla spännande personval önskar valberedningen nu din hjälp. Jenny meddelade redan vid förra årsmötet att hon inte kommer att fortsätta som ordförande vilket gör att vi behöver hjälpas åt lite extra med just denna roll. Det finns ytterligare styrelseledamots-roller att fylla ut över ordföranderollen om du känner att just den rollen inte passar perfekt just nu!

Styrelsen har meddelat att vi under året klarat av alla uppgifter, även med extraordinära händelser såsom ban-omläggning på V Mark, men att vi skulle behöva bli fler för att kunna arbeta med utveckling av föreningen. Vi har haft en lite för liten styrelse för verksamhetens bästa detta år, men ni som hjälpts åt har gjort det med bravur och det finns mycket gott att bygga vidare på.

Varmt välkommen med din nominering, det går bra att nominera både sig själv och andra. Det är bra om du har pratat med personen (om annan än dig själv☺) på förhand, men inget krav för nominering och vi ser gärna att nomineringar kommer in senast den 5 november.

 

Tillsammans, engagemang, glädje!

 

Vänligen

Anders Högelius, valberedare ka2if 

Anders.hogelius@hotmail.com 

0739810335

VI HAR EN NORDISK MÄSTARE I KLUBBEN!
2023-06-12 08:05
Nordiska mästerskapen i mångkamp avgjordes i helgen på Ryavallen i Borås

Vi är oerhört stolta över att berätta att i helgen fick vi en Nordisk Mästare i mångkamp! Stort GRATTIS Akilles Teglbjaerg som kammande hem hela 7351 poäng under denna tiokamp. Detta innebär att han även klarat kvalgränsen för att få delta i ungdoms-OS i Slovenien 22-30 juli. Akilles är en del av TEAM KARLSKRONA och vi önskar dig fortsatt lycka till framåt på kommande tävlingar!

 

/KA2 IF STYRELSE

Nyheter från våra grupper
 
Samarbetspartners