Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Ulrica Hjerm - ulrica.hjerm@nkt.com  Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se

Klubbläger 5-6 oktober i Rödeby
2018-09-10 16:20
Välkommen på klubbläger 5-6 oktober i Rödeby. Mer information och anmälan
Dags för Castorama
2018-09-07 20:11

Den 30:e september kommer klubben att arrangera ett Castorama på Västra Mark!

Castorama är mångkamp i kastgrenar; kula, spjut, diskus och slägga. Alla som är 12 år och uppåt är välkomna att delta (yngre deltagare får också vara med om de har medföljande ledare eller förälder). Mer info om Castorama hittar ni genom att klicka här!

För att delta i den nationella tävlingen så krävs det att deltagarna kastar med seniorvikter. Vi kommer dock använda oss av rätt vikter för de yngre för att deltagarna ska kunna slå personliga rekord o.s.v. Vi kommer använda den poängtabell som används vid Castorama och även räkna ut poäng för de yngre deltagarna. Alla tävlar mot alla, fördelen de yngre har är att de får använda lättare redskapsvikter.

Funktionärer

För att kunna genomföra tävlingen så måste ledare från varje grupp som har aktiva med också finnas på plats. Vi räknar med att ledare/föräldrar/aktiva som är på plats också ställer upp och hjälper till.

Anmälan görs på plats på tävlingsdagen.

Start

Planerad starttid är kl 9:30. Blir vi många kommer vi eventuellt ha olika starttider för olika åldersgrupper.

Hoppas vi ses på Västra Mark för en kul tävlingsdag innan vi alla går in i höstträningen!

Karlskronaspelen
2018-08-25 19:12
Den 1 september är det dags för nästa utomhustävling i KA 2:s regi!
Ebba Berglin har blivit uttagen till ungdomsfinnkampen
2018-08-23 19:54
Grattis till Ebba Berglin som har blivit uttagen till Finnkampen F 17 på 1500 m.
Stort grattis och lycka till!

Nyfiken på styrelseuppdrag?
2018-08-19 12:47

Är du nyfiken på styrelseuppdrag, känner dig redo att engagera dig mer eller känner till en annan medlem som passar perfekt i vår styrelse? Hör då av dig till vår fina förenings valberedning, Valberedningen ansvarar för att underlätta valet av styrelse på årsmötet!

Valberedning:

Anders Högelius