SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Att arbeta för KA2 IF är roligt!

För att utvecklas som förening behöver vi alla hjälpas åt. Om vi är några stycken som hjälps åt blir arbetet enklare och roligare. Ambitionen är att det ska vara roligt och givande att jobba ideellt i KA2IF och att vi tillsammans gör det möjligt för barn, ungdomar och vuxna att utöva friidrott. Utan ideella krafter kan vi inte driva föreningen - allas bidrag behövs.  

 

Alla bidrar utifrån sina förutsättningar - du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga. 

I filen xxxx finns en beskrivning över våra sektioner och vilka som arbetar med olika frågor. Det finns behov av fler i sektionerna. Kontakta ansvarig för respektive sektion om du är intresserad av att hjälpa till eller om du vill veta mer.

 

 

Förutom att vi behöver mer folk i våra sektioner, så finns det andra områden där din hjälp skulle vara värdefull! Om du gärna vill hjälpa till, men inte hittar ”din” uppgift i någon sektion kontakta någon i styrelsen. 

 
Samarbetspartners