Tränings- och tävlingskläder från Intersport
Klubbkläder från Intersport.
Från och med verksamhetsåret 2021/2022 har KA2 IF tecknat avtal med Craft rörande tränings- och tävlingskläder. Kläderna säljs från Intersports webbshop.

Alla medlemmar får 20% rabatt på skor (medlemsregister med betalande medlemmar finns på Intersport).
Medlemmar får köpa vilka helsvarta löpar-tights man vill med 20% rabatterat pris mot att man trycker klubbmärket på. Det går självklart bra att även trycka sitt namn på dem.

Genom att koppla sitt medlemskap på Intersport till KA2IF får klubben poäng när ni handlar (det kostar medlemmarna ingenting). För poängen kan vi sedan handla material och utrustning, vilket klubben tacksamt tar emot och sakerna får de aktiva själva glädje av!

KA2-mössa och svart hoodie finns till försäljning vid hemmatävlingar. Vid akut behov kontakta Märta Johansson, marta@karlskronamusteri.se