Tränings- och tävlingskläder från Intersport
Träningskläder från Intersport. Tävlingskläderna är röda och vita - bild på dem kommer inom kort.
Klubbkläder från Intersport.
Här kan ni se våra träningskläder från Intersport. Alla medlemmar är välkomna att gå in på Intersport, prova och beställa direkt i butiken. Detta kan göras när som och ni kan fråga i kassan om hjälp.

Information som inte står i bladet men som gäller så länge vi har avtal med Intersport är att;
Alla medlemmar får 20% rabatt på skor (medlemsregister med betalande medlemmar finns på Intersport).
Medlemmar får köpa vilka helsvarta löpar-tights man vill med 20% rabatterat pris mot att man trycker klubbmärket på. Det går självklart bra att även trycka sitt namn på dem.

Genom att koppla sitt medlemskap på Intersport till KA2IF får klubben poäng när ni handlar (det kostar medlemmarna ingenting). För poängen kan vi sedan handla material och utrustning, vilket klubben tacksamt tar emot och sakerna får de aktiva själva glädje av!

Nu köper vi även tävlingskläder från Intersport. Kläderna är röda och vita och utbudet är snarlikt det tidigare från Erima. Prova, beställ och betala kläderna på Intersport Amiralen. Inför inomhussäsongen görs beställningen i december (2018 sista datum 11/12) och inför utomhussäsongen görs beställningen i april. Däremellan görs beställningar innan den 25:e varje månad men leveranstiden kan då bli lång. Vi går ut med påminnelser i dec och i april.

KA2-mössa finns till försäljning i klubbstugan. Betala genom att swisha 85:- Den kommer också gå att köpa i kiosken. Kontakta din tränare eller Märta Johansson om du behöver hjälp att komma in i klubbstugan. marta@karlskronamusteri.se.