Medlemsavgifter 2018/2019
En person får prova-på vid tre träningstillfällen innan personen måste bli medlem för att få fortsätta.

Medlemsåret börjar den 1 oktober och slutar den 30 september.

Befintliga medlemmar betalar sina avgifter i september-oktober, nya medlemmar när de börjar. Nya medlemmar som börjar efter den 1/7 betalar avgifter för kommande verksamhetsår, men kan börja tävla när avgifterna är betalda.

Medlemsavgift: 400:-/år

alt. familjemedlemskap: 600:-/år
Stödmedlem: 300:-/år

Träningsavgifter:

7 år och yngre (födda -12>): endast medlemsavgift
8-13 år (födda 11-06): 800:-/år*
14-34 år (födda 05-83): 1400:-/år*

Veteran 35 år och äldre (födda 84 - ): 500:-/år*

Avgifterna faktureras.

Medlemmar som tävlar för KA 2 IF betalar inte startavgifter till våra hemmatävlingar. För bortatävlingar betalar medlemmar som tävlar för KA 2 IF oftast inte heller startavgiften**, motionslopp undantagna.

OBS! Betalar du inte din medlemsavgift är du inte försäkrad och kan heller
inte tävla för klubben!

*   För nya medlemmar som tillkommer efter den 1/4 gäller halv träningsavgift. Träningsavgiften tilldelas efter träningsgrupp. Är ditt barn med i en äldre grupp debiteras den gruppens avgift.

** Undantag gäller startavgifter vid efteranmälningar och anmälningar där man sedan inte startar utan giltigt skäl.

Ledare som engagerar sig och tar ansvar för en för KA 2 viktig roll är befriad från sitt hushålls träningsavgifter.