SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Aktivitetsbidrag

Varje grupp har ett aktivitetsbidrag på 150 SEK per barn/ungdom och verksamhetsår att använda till gruppgemensamma aktiviteter som säsongsavslutning eller läger. Kontakta kassören Anders Andersson när ni använder det.

Kläder för ledare

Ledare i KA2IF har möjlighet att ta ut en träningsoverall vartannat år. Tränare som har träningar fler än två pass i veckan och återkommande representerar klubben vid klubbaktiviteter har möjlighet att beställa en ny varje år om det finns behov. Tränare som representerar klubben återkommande kan också beställa en pikétröja. Beställning Piké tröja för ledare. Behöver du beställa kläder mejla till marta@karlskronamusteri.se. När ni har kommit överens om att det är ok - beställer du själv via Intersports webbshop https://team.intersport.se/ka2-if  och Märta kontaktar dem så att de vet att det är ok att betala med faktura.  

 

 
Samarbetspartners