Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Att arbeta för KA 2 IF är roligt!
För att utvecklas som förening behöver vi alla hjälpas åt! Om man är några stycken så blir bördan så mycket lättare och det blir också väldigt roligt! Vi vill gärna att det ska vara lustfyllt att jobba ideellt och när det sedan ger barnen en meningsfull fritidssysselsättning så är det mycket av en win-win situation.


Alla bestämmer förstås själva hur mycket tid man vill lägga!

Om du klickar på länken nedan finner du en beskrivning av våra sektioner och hur vi arbetar.Kanske finns det något just du känner att du kan bidra med här?


Kontakta ansvarig för respektive sektion om du är intresserad av att hjälpa till eller om du vill veta mer! Kontaktuppgifter finner du också via länken.

 

Beskrivnng av KA2 sektionsgrupper

 

Förutom att vi behöver mer folk i våra sektioner, så finns det andra områden där din hjälp skulle vara värdefull! Om du gärna vill hjälpa till, men inte hittar ”din” uppgift i någon sektion: 

Kontakta Patrik Stenlund på mailadressen patrikstenlund68@gmail.com


Gräsroten och Sponsorhuset
För att kunna bedriva bra verksamhet behöver vi också hjälpas åt att få in pengar till föreningen. Om du spelar via Svenska spel eller handlar på nätet kan du stödja KA2IF samtidigt genom gräsroten och sponsorhuset. Läs mer om hur du gör det.
 
Samarbetspartners