Förslagslåda
Tillsammans gör vi KA 2 IF ännu bättre!

Vad tycker du fungerar bra/mindre bra i föreningen?

Har du bra idéer? Det kan röra vad som helst, ex. hur vi kan förbättra våra tävlingar, förslag på gemensamma klubbaktiviteter, marknadsföring av föreningen osv. osv.

Har du något du vill framföra till Styrelsen?

Skicka ett mail till forslag@ka2if.se så kommer det besvaras eller slussas vidare till rätt person. Givetvis återkommer vi med information om vad som händer med ditt ärende! Om vi bestämmer oss för att gå vidare med någon av dina ideer, så ser vi gärna att du är med i det arbetet!

Har du något du vill ha publicerat här på hemsidan? Det går bra att posta färdiga artiklar, nyhetstips eller bara ett förslag på saker vi kan förbättra när det gäller hemsidan. Skicka ett mail till webmaster@ka2if.se så lägger vi upp det så fort vi har möjlighet.