Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Här hoppas vi att du enkelt kan navigera till rätt information!
Vill du till den gamla hemsidan? Klicka här!
Medlems- och träningsavgifter faktureras i dagarna
2017-10-10 00:21
Ikväll har vi börjat fakturera medlems- och träningsavgifter för verksamhetsåret 2017/18. Håll koll i din inkorg.

Lite info och bakgrund om medlems- och träningsavgifterna. Vid senaste styrelsemötet beslutade vi om att justera (höja) träningsavgifterna en del. Vi har också tagit bort syskonrabatten, dvs rabatten som gjorde att ett hushåll med fler barn i verksamheten bara behövde betala för det äldsta. Vi har kollat runt lite hur det ser ut i andra klubbar, både inom andra sporter och friidrottsklubbar i andra orter. Vi har även tagit bort några nivåer för att förenkla administrationen.

Alltså mot bakgrund att vi ligger lågt på avgiftssidan och att vi vill bibehålla befintlig idrottsverksamhet så blir det en höjning av träningsavgiften. Medlemsavgiften avser vi inte att förändra. Om du tycker att höjningen är väl drastisk så vill vi slå ett slag för ledarrabatten som är kvar. Personer som går in och driver en för klubben viktig fråga kan helt slippa träningsavgiften för hela sitt hushåll. Ledarrabatten är inte enkom för tränare. Vi har som riktmärke att en ledare behöver lägga ca 70 timmar per år för att bli träningsavgiftsbefriad.

Vi kommer också att ha som mål att alla medlemmar ska ha betalt sina avgifter innan utgången av november. Mer om medlemsavgifterna här.

Inbjudan, Tomtespelen
2017-09-26 19:39

Traditionsenligt inleder vi den nya säsongen med TOMTESPELEN i Sunnahallen. Förutom fina friidrottstävlingar bjuder dagen på en hel del överraskningar och som vanligt ett besök av tomten!

OBS! Åldersindelningen för nya säsongen gäller (se födelseår i inbjudan)

Inbjudan

Årsmöte 18 november
2017-09-24 20:43
Årsmöte 18 november
KA 2 IFs styrelse bjuder in till årsmöte lördagen den 18 november kl 14:00. Mötet kommer att hållas i klubbstugan på Västra Mark. Medlemmarna ombedes att anmäla sig via länken nedan så att vi kan köpa in fika i lämplig omfattning. Vi kommer även att skicka ut handlingarna till de som anmäler sig.

Välkommen!

Dags för Castorama
2017-09-16 10:49

Den 7:e oktober kommer klubben att arrangera ett Castorama på Västra Mark!

Castorama är mångkamp i kastgrenar för dig som är 12 år och uppåt (Yngre deltagare är välkomna om de har medföljande ledare eller förälder). Mer info om Castorama hittar ni genom att klicka här!

För att delta i den nationella tävlingen så krävs det att deltagarna kastar med senior-vikter. Vi kommer dock för de yngre använda oss av rätt vikter för att deltagarna ska kunna slå personliga rekod o.s.v. Vi kommer att använda den poängtabell som används vid Castorama, och även räkna ut poäng för de yngre deltagarna. Alla tävlar mot alla, fördelen de yngre har är då som tidigare nämnt att dom får använda lättare redskapsvikter.

Funktionärer

För att kunna genomföra tävlingen så måste ledare från varje grupp som har aktiva med också finnas på plats. Vi räknar med att ledare/föräldrar/aktiva som är på plats ställer upp

Anmälan

För att vi ska kunna veta ungefär hur många som kommer vill vi ha in anmälan senast 2/10 (vi kommer också att ta emot "efteranmälningar" på plats). Använd vårt formulär för externa tävlingar:

http://anmalan.ka2if.se OBS! Under gren väljer du att skriva "Castorama" under "Övrigt"

Planerad starttid är 9:00. Blir vi många kommer vi eventuellt ha olika starttider för olika åldersgrupper. Mer information kommer i så fall när anmälningstiden har gått ut.

Hoppas vi ses på Västra Mark för en kul tävlingsdag innan vi alla går in i höstträningen!

Nyheter från våra grupper
Ungdomsgruppen 99-02, 17/09 21:40