Välkommen till KA 2 IFs hemsida
Vi vill att KA2:s hemsida ska innehålla aktuella händelser samt intressant och viktig information för våra medlemmar. Om du vill lägga upp information på KA2:s hemsida eller har förslag på förbättringar. Kontakta oss:

Ulrica Hjerm - ulrica.hjerm@nkt.com  Malin Faraasen - malin.faraasen@live.se

Extra KA2 IF Årsmöte 2018-01-23 kl 19.00
2017-12-10 15:21
Den 23/1 kl 19.00 så träffas vi i klubbstugan för att välja styrelse. Alla som sitter i styrelesen idag är intresserade att fortsätta. Erik Andersson är intresserad att gå in som ledamot. Vi saknar dock en ordförande och vi tar gärna emot förslag från er.
Välkommen till KA 2-spelen 13-14 januari 2018!
2017-12-10 15:15
KA 2 IF hälsar er hjärtligt välkomna till den 16:e upplagan av KA 2-spelen! Vi hoppas och tror på två fina tävlingsdagar. I år satsar vi även på Veteranklasser!
Tomtespelen
2017-12-03 14:50

Stort tack till alla deltagare, tränare och funktionärer som deltog i Tomtespelen! Nedan hittar du resultaten från tävlingen. God jul och hoppas vi ses den 13-14 januari då vi arrangerar KA 2-spelen!

Resultat Tomtespelen

Tränings- och tävlingskläder
2017-12-03 14:29
Nu är alla detaljer klara med träningskläder från Intersport. Erima är som tidigare leverantör av tävlingskläder.

Träningskläder från Intersport.
Här kan ni se våra nya träningskläder från Intersport. Alla medlemmar är välkomna att gå in på Intersport, prova och beställa direkt i butiken. Detta kan göras när som och ni kan fråga i kassan om hjälp.

Information som inte står i bladet men som gäller så länge vi har avtal med Intersport är att;
Alla medlemmar får 20% rabatt på skor (medlemsregister med betalande medlemmar finns på Intersport).

Medlemmar får köpa vilka helsvarta löpar-tights man vill med 20% rabatterat pris mot att man trycker klubbmärket på. Detta valde vi stället för att välja ut ett par tights till alla. Det går självklart bra att även trycka sitt namn på dem.

Genom att koppla sitt medlemskap på Intersport till Ka2IF får klubben poäng när ni handlar (det kostar medlemmarna ingenting). För poängen kan vi sedan handla material och utrustning, vilket klubben tacksamt tar emot och sakerna får de aktiva själva glädje av!

Tävlingskläder från Erima.
Beställning av tävlingskläder görs varannan månad. Fyll i formuläret som du hittar här (excel) och skicka det till marta@karlskronamusteri.se senast sista måndagen jämn månad. Leveranstiden är ca 3 veckor och jag delar ut kläderna till de aktiva via tränarna. Tillsammans med kläderna finns då en faktura. De aktiva kan prova kläderna på hemmatävlingar och då kan även beställningar göras. Under sommarsäsongen finns kläderna i klubbstugan och tränarna kan hjälpa de aktiva om de vill prova. Du kan också se kläderna på bilden här.

Kontakta Märta Johansson marta@karlskronamusteri.se om du undrar över något.
Information från Årsmötet 2017-11-18
2017-11-25 11:27

Den 18/11 var det dags för KA2 IF:s årsmöte i klubbhuset. Verksamhetsberättelsen,   Verksamhetsplanen samt Resultat och Budget presenterades. Det kommer att hållas ett extra årsmöte senast 31/1 för att välja en ordförande till styrelsen.

Om någon har förslag på en ordförande till styrelsen så hör av er till någon i styrelsen eller Erik Andersson eller Anders Högelius (anders.hogelius@hotmail.com).

Ta gärna del av dokumenten från årsmötet. Bland annat finns en tävlingsdel i verksamhetsberättelsen som ger intressant information om olika tävlingar under året.

Verksamhetsberättelse del 1 - Föreningen

Verksamhetsberättelse del 2 - Tävlingar