Medlemsavgifter 2017/18

En person får prova-på vid tre träningstillfällen innan personen måste bli medlem för att få fortsätta.

Medlemsåret börjar den 1 oktober och slutar den 30 september.

Befintliga medlemmar betalar sina avgifter i september-oktober, nya medlemmar när de börjar. Nya medlemmar som börjar efter den 1/7 betalar avgifter för kommande verksamhetsår, men kan börja tävla när avgifterna är betalda.

7 år och yngre (födda -11>): endast medlemsavgift
8-13 år (födda 10-05): 800:-/år*
14 och äldre (födda -04 eller tidigare): 1400:-/år*

Avgifterna faktureras.

Medlemmar som tävlar för KA 2 IF betalar inte startavgifter till våra hemmatävlingar. För bortatävlingar betalar medlemmar som tävlar för KA 2 IF oftast inte heller startavgiften**, motionslopp undantagna.

inte tävla för klubben!

*   För nya medlemmar som tillkommer efter den 1/4 gäller halv träningsavgift. Träningsavgiften tilldelas efter träningsgrupp. Är ditt barn med i en äldre grupp debiteras den gruppens avgift.

** Undantag gäller startavgifter vid efteranmälningar och anmälningar där man sedan inte startar utan giltigt skäl.

Ledare som engagerar sig och tar ansvar för en för KA 2 viktig roll är befriad från sitt hushålls träningsavgifter.

Medlemsavgifter 2016/17

7 år och yngre (födda -11>): endast medlemsavgift
8-10 år (födda 10-08): 600:-/år*
11-13 år (födda 07-05): 700:-/år*

14-17 år (födda -04-02): 1000:-/år*

18 år och äldre (födda -01 och tidigare): 1200:-/år*

*För nya medlemmar som tillkommer efter den 1/4 gäller halv träningsavgift. För familjer med flera aktiva medlemmar betalas endast avgiften för den äldsta

Bankgiro:5815-1101 (uppge namn och personnummer på medlemmen och vid familjemedlemsskap alla i familjen!)

Medlemmar som tävlar för KA 2 IF betalar aldrig startavgifter till våra hemmatävlingar. För bortatävlingar betalar medlemmar som tävlar för KA 2 IF inte heller startavgiften*, motionslopp undantagna.

inte tävla för klubben!

*Undantag gäller startavgifter vid efteranmälningar och anmälningar där man inte startar utan giltigt skäl.

Medlemsavgifter 2015/16

7 år och yngre (födda -10>): endast medlemsavgift