Erik Andersson, har semester 9/7 till 5/8
2018-07-05 18:34
Hej alla KA 2:are!
Önskar på detta sätt informera om att vår anställde föreningsstrateg, Erik Andersson, har semester fr o m den 9/7 till och med den 5/8.

Ni förstår säkert hur viktigt det är att vi alla respekterar Eriks ledighet och att han får en avkopplande semester. Vi är därför tacksamma om Ni avstår från att kontakta honom (med KA 2:ärenden), via telefon eller SMS, under ovannämnda semesterperiod.

Aktiva och dess föräldrar hänvisas i första hand till respektive tränare med eventuella frågor och ärenden.

Föreningens e-postlåda (kansli@ka2if.se) kommer kontinuerligt att gås igenom men kanske inte lika ofta som när Erik är i tjänst.

Om något brådskande ärende dyker upp, så är Ni naturligtvis välkomna att kontakta styrelsen. Styrelsens kontaktuppgifter.

Vi önskar Er alla en fortsatt skön sommar,
styrelsen