Tränings- och tävlingskläder
2017-12-03 14:29
Nu är alla detaljer klara med träningskläder från Intersport. Erima är som tidigare leverantör av tävlingskläder.

Träningskläder från Intersport.
Här kan ni se våra nya träningskläder från Intersport. Alla medlemmar är välkomna att gå in på Intersport, prova och beställa direkt i butiken. Detta kan göras när som och ni kan fråga i kassan om hjälp.

Information som inte står i bladet men som gäller så länge vi har avtal med Intersport är att;
Alla medlemmar får 20% rabatt på skor (medlemsregister med betalande medlemmar finns på Intersport).

Medlemmar får köpa vilka helsvarta löpar-tights man vill med 20% rabatterat pris mot att man trycker klubbmärket på. Detta valde vi stället för att välja ut ett par tights till alla. Det går självklart bra att även trycka sitt namn på dem.

Genom att koppla sitt medlemskap på Intersport till Ka2IF får klubben poäng när ni handlar (det kostar medlemmarna ingenting). För poängen kan vi sedan handla material och utrustning, vilket klubben tacksamt tar emot och sakerna får de aktiva själva glädje av!

Tävlingskläder från Erima.
Beställning av tävlingskläder görs varannan månad. Fyll i formuläret som du hittar här (excel) och skicka det till marta@karlskronamusteri.se senast sista måndagen jämn månad. Leveranstiden är ca 3 veckor och jag delar ut kläderna till de aktiva via tränarna. Tillsammans med kläderna finns då en faktura. De aktiva kan prova kläderna på hemmatävlingar och då kan även beställningar göras. Under sommarsäsongen finns kläderna i klubbstugan och tränarna kan hjälpa de aktiva om de vill prova. Du kan också se kläderna på bilden här.

Kontakta Märta Johansson marta@karlskronamusteri.se om du undrar över något.